Premianții noștri

Cu toții am trecut prin aceste momente când am fost elevi. Acele momente deosebite, unice în viață, când sperăm ca numele nostru să fie strigat acolo în față, să fie auzit în difuzoare de către toți participanții la marele eveniment – Premierea școlară anuală! Unii primesc locul I, alții se așează pe o treaptă mai jos sau … nu primesc nimic … niciodată. Oricare ar fi situația, premierea este un eveniment cu adevărat special, când toți elevii sunt sărbătoriți, sunt apreciați și aplaudați laolaltă de către profesori, părinți, bunici, rude, prieteni, colegi.

Ce aș dori să subliniez aici este importanța susținerii morale a elevului, a copilului, din partea celor apropiați lui, mai ales de către părinți și frați. Indiferent dacă este sau nu premiant, dacă a fost sau nu ascultător, copilul are nevoie să știe că părintele îi este alături și că îl sprijină și îl apreciază pentru ceea ce este el. Și că, DA, este important în viața celor din jurul său. Cu toții avem serviciu, cu toții avem probleme, însă nu trebui să neglijăm ceea ce avem mai de preț – copiii noștri. Clipele acelea în care au simțit că sunt împreună cu cei dragi, care îi apreciază și îi sprijină în ceea ce fac, vor fi mai târziu adevărate surse de energie, optimism și încredere în forțele proprii. Un mic gest făcut acum, se va reflecta pe tot parcursul vieții copilului.

Să acordăm așadar diplomă de merit tuturor celor care au avut curajul să calce pragul școlii și s-au ostenit pe băncile acesteia.

Diploma Geografie

Foto clasa

Cu stimă,

Profesor Bogdan Olariu

Reclame
Galerie | Acest articol a fost publicat în Acasa, Profesorul de geografie și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s